2011-10-08

VECKANS SIDA!


Namn: Fragile
Skapare: Shouri
Genre: Internet manga
Link: http://www.fragilestory.com/
Webbsida: http://www.shouri.com.ar/
Jag: Den här sidan är alldeles ny så den har ungefär 5-6 sidor med framsida inräknat fast jag ser fram emot att föja den här serien till slutet om personen i fråa som gjort den planerar och verkligen slutgör serien, annars följer jag den tills det är nog för hon som gjort den! :) Jag tänker inte vissa nåra bilder från hennes andra serier för dom kommer att bli veckans sida nån gång i framtiden... nästa vecka....
På hennes webbsida kan du hitta alla hennes linkar till hennes tidigare verk och såna hon håller på med bland annat Twitter, Tumblr, Artician och etc...
Litte om skaparen: Född 1986, i Argentina, har Shouri tecknat ända sedan hon kunde hålla en penna. Rutorna lådor med teckningar som hon ritat på kan hennes familjs kunder vittna om. Efter att ha studerat grafisk design, insåg hon illustration och sekventiell konst var närmare hennes hjärta. Hon njuter av slumpmässiga och dumma saker i livet. Åh! Och att ha katter runt sig, hela tiden!
Handling: Fyra vänner inleder sitt sista år i skolan. Jess & Karen kan inte vänta att starta sin musikaliska karriär, och Steph har en lovande framtid inom mode & design. Marian, å andra sidan, kan knappt bestämma vad hon ska ha för frukost. Och plötsligt, kommer en ny tjej i stan, som kommer att ändra sitt sätt att se världen. Kan ett enda fotografi väcka Marian's egen dröm i livet? En resa i självinsikt väntar, inte bara Marian, men alla hennes vänner också.

Fragile är en internet serie om komedi, vänskap och livsmål. Uppdateringar två gånger i veckan, varje tisdag och torsdag.
Bilder:
Skit vilket långt inlägg för en 6 sidor lång serie *tappar hakan*
Och som vanligt hoppas ni älskar serien! :D
//mvh. Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar