2011-10-26

Film 5.


Namn: My Wife Is A Gangster (2001)
Kan se Här!
Tid: 110min~
Regissör: Jo Jin-Gyu
Producent: Seo Se-Weon
Manus författare: Kang Hyo-Jin, Kim Moon-Sung
Språk: Koreanska
Land: Syd Korea
Skådisar: Shin Eun-kyung, Park Sang -myeon, Ahn Jae-mo och Kim In-kwon.
Betyg: 4/5
Beskrivning: Möt Cha Eun-jin (Shin Eun-Kyung), som är lite av en anomali i den koreanska kriminella tunnelbana. Detta skräpiga 26-åriga, föräldralösa och separerad från sin äldre syster när hon var fortfarande ett barn, har kämpat sig upp i näringskedjan för att bli ledare för sitt eget gäng.
Detta är vänds dock upp och ner när Eun-jin äntligen återförenas med sin sedan länge försvunna syster (Choi Eun-jun). Tyvärr är hon döende i cancer och ber om en tjänst Eun-jin: att gifta sig och bosätta sig. Hon skickar ut sina män för att hitta en man åt henne, så fort som möjligt. Naturligtvis är detta lättare sagt än gjort. Även om de anlita en professionell för att ge Eun-jin en makeover och ge henne dejting lektioner, slutar detta i inte som dom tänkt sig för att hon återfaller i gangster-läge. Slutligen blir Eun-jin Kang Su-il (Park Sang-Myeon), en tjänsteman som inte har någon aning om vad som händer för det mesta, hennes man. Att se Su-il som det snabbaste sättet att uppfylla sin systers sista önskan och det är nu det roliga börjar, när hon försöker leka hemmafru till Su-il(som inte vet någonting), samtidigt som hon fortsätter att köra sin gangstervärlds verksamheten. Tyvärr är det ett rivaliserande gäng som försöker sätta musklerna i Eun-jin's territorium. Och om det inte var nog, gör den döende systern en bön till: för Eun-jin för att bli mor.
Jag: tyckte att den var sådär fast mycket rolig, trevlig och något mycket anorlunda men definitivt något att se! fast lite sorligt att man inte kan se fight scenen i början för att det är mörkt ;(
Trailer:
Bilder:
Det blev bara fyra bilder för att det var svårt att hitta nåra.
Ni kommer att få många film tips just nu för jag har inte lust att göra manga tips... fast jag kanske gör en imorrn ;)
//mvh. Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar