2011-09-10

Fin Fina Lördag!

Ja nu är det lördag och jag har tänkt lite på vad jag ska visa och kom fram till att jag skulle läga ut trilern på en japansk film jag såg igår, och sen tänkte jag att jag kunde läga in trailer på uppkomande filmer och anime från japan så det blir nog ganska många inlägg idag! ;)
Trailer för den japanska actionfilmen "Assassin" som har premiär 8 oktober.
Trailer för spelfilmen "Hanezu no tsuki" som har premiär i Japan 3 september.
Trailer för spelfilmen "Hara ga kore nande"(Eftersom min mage är så här/ Eftersom jag är gravid) som har premiär i Japan 5 november.
Ny trailer för motorcykelrobot-filmen "Denjin Zaborgar" som har premiär i oktober i Japan.
Trailer för två japanska vampyrfilmer som har premiär rakt efter varandra i Japan 8 oktober (Vampire stories - Brothers) och 15 oktober (Vampire stories - Chasers). Förlåt men det här är bara för roligt! xD
Här har vi nåra filmer och nu tänkte jag vissa nåra nya manga serier!
Det är en serie som heter Eater som är väldigt ny som finns översatt till engelska.(jag har läst 3)
Smakprov: http://www.smakprov.se/smakprov/visa/9789185269174/partner/smakprov

Ja och nu tänkte jag vissa boken BAKUMAN som är också väldigt ny och är gjord av skaparna bakom Deathnote och många andra kända serier! om du vill lära dig mer om en mangakas liv borde du läsa den här plus så har jag lärt mig bättre och fått en liten insyn på hur man gör manga ;) Finns som Anime!

Ja och nu har jag kommit till den helt underbara serien Pandora Hearts som är lite av en skräck komedi kärlek... väldigt kompliserad finns som anime! Författaren har även gjort en serie som heter Crimson-Shell

Den Fjärde och sista manga tipset är en väldigt unik serie som heter En Kopp Kaffe Till som finns på svenska och den består mest av små historier och där har jag fått lära mig mer om kaffe och hur man gör gott kaffe!

Ja och nu tänkte jag vissa lite Anime!
Trailer för animefilmen K-ON som har premiär i Japan 3 december 2011. O.O Ja detta är deras film när dom åker till england!
Trailer för fjärde delen av animefilmserien "Towa no quon" som har premiär 10 september(idag! :D) i Japan.
Trailer för animefilmen "The Prince of tennis - Eikokushiki teikyu-jo kessen!" som har premiär i Japan 3 september. Ska snart börja läsa mangan ;)
Trailer för spelfilmen "Kimi no sukina uta" (Sången du älskar) . Premiär 3 september.


trailer för animefilmen "Hotarubi no mori e" som bygger på en manga av Yuki Midorikawa( Natsume book of freinds). Filmen har premiär den 17 september i Japan.
Hoppas ni gilla det! :)
//mvh. Frida

2 kommentarer:

  1. En kopp kaffé till är så bra!! ^^
    Har läst både ettan å tvåan :)

    SvaraRadera
  2. Jag med och det finns bara två ;(

    SvaraRadera