2011-08-04

VECKANS MANGA/ANIME!

Veckans manga/anime är inte bara en utan ganska många manga serier utav ingen mindre än Arina Tanemura(hoppas ni känner igen henne för hon är jätte bra!) Den första serien jag vill berätta om är I.O.N som bara är en bok för er som gillar korta serier :P

Nästa bok heter Time Stranger Kyoko och är 3 böcker och handlar precis som alla andra Arina Tanemura böcker om en tjej Fast själva handligen utspelar sig typ 3000 då hela världen är ett "land" och regeras av en kungafamilj som regerar världen bra och alla är lyckliga men arvingen som ska ta över här näst vill inte ta över och hennes enda chans är att väcka sin tvilling syster ur sin komma som hon ligger i men kommer hon att lyckas?


Nästa manga är Kame Kaze Kaito Jeanne som är 7 böcker och handlar om en tjej och när jag senare läste D.N.Angel fick jag värsta Dejvyn för Kame Kaze Kaito Jeanne är typ den kvinliga versionen av den fast sen spårar den ur.. eller är det D.N.Angel som spårar ur? Läs själv och ta reda på vem som spårar ur!


Nästa bok är Full moon O Sagashite som, som, som är sååå bra(!)  jag bara älskar den ;) den handlar om en tjej som inte är så gammal  mellan 9-13 som är sjuk för hon har nämligen en cancer tumör som ligger på stämbanden vilket är väldigt problematiskt för hon vill bli sångerska så hon vägrar att operera bort stämbanden för då kommer hon inte kunna sjunga längre och då vill hon häldre dö och det betyder att hon kommer dö om 1 år och för att göra det värre så har hon har inga föräldrar för dom dog i en bilolycka så hon bor med sin mormor som inte låter henne gå ut och vill inte att hon ska bli sångare eller försöka. En dag kommer två små "älvor" som säger att dom är shinigamis(döttsänglar) som säger att hon kommer att träffa nån den dagen som kommer ändra hennes liv så att hon inte kommer dö om 1 år och dom är där för att stopa det.


Nästa serie heter The Gentlemen's Alliance och jag har inte läst den och vet inte något annat än att det handlar om en tjej... :P


Jag gissar på att det finns 11 för att det inte finns nån bild på 12 eller om man söker på 12 :p
//mvh. Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar