2011-08-15

VECKANS BAND!

Veckans band är inte riktigt ett band utan en duo! Deras namn är Kreti och Pleti och om du inte gillar super vänster politik musik borde du INTE lyssna på dom! :P fast alvarligt gör det inte om du är höger för då kommer du antagligen bli arg på mig eller dom och dom är faktiskt trevliga, och jag vet det för att jag träffat dom^^ Dom sjunger om politik och dom vill sprida sitt budskap över sverige även om dom blir hatade. Om du lyssnar på deras låtar så kan du höra en sång för varje parti det är ganska roligt att höra vad dom tycker :P aja, men nu ska jag berätta om dom och dom heter Mattias Hamberg är född 21 september 1982 och Fredrik Jonsson är född 29 januari 1982 och om du vill veta mer om dom så kan du hitta dom på sin sida http://kretiochpleti.se/ där du också kan lyssna på alla deras låtar ock här är deras YouTube sida och Facebook sida http://www.youtube.com/user/kretiochpletise http://www.facebook.com/#!/pages/Kreti-och-Pleti/103215732857 hoppas ni tar er tid att kolla in deras sida här är nåra bilder och låtar:
det här är bara två låtar av väldigt många :)


Det är litte roligt för på information på deras facebook sida står det på aktuellt "Arbetarklassens intressen, men även film, språk, kramar samt små, små djur" haha xD det var bara för bra "samt små, små djur" >.<
PS. Ni ska inte alltid ska ta deras låtar på allvar för det är offta dom skämtar, inte menar allvar och gör narr av andra.
//mvh. Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar