2011-11-20

Film 10.


Namn: Mutant Girls Squad(2010)
Också: (戦闘少女 血の鉄仮面伝説 Sentō Shōjo: Chi no Tekkamen Densetsu, direkt översatt hetter den "Fighting Girls: Legend of the Blood of the Iron Mask")
Kan se Här!
Tid: 85min~
Genre: Action, Horror
Språk: Japanska
Land: Japan
Text: Engelska
Regissör: Noboru Iguchi och Yoshihiro Nishimura och Tak Sakaguchi.
Producent: Yoshinori Chiba, Toshiki Kimura och Gen Sato.
Skriven av: Noboru Iguchi och June Tsugita.
Kändisar: Yumi Sugimoto, Yuko Takayama, Suzuka Morita, Naoto Takenaka och Chiharu Kawa.
Musik: Takashi Nakagawa.
Betyg: 1/5
Handling: Rin (Yumi Sugimoto), en ung tjej som går i gymnasiet, är en anspråkslös och tafatt tjej som är mobbad i skolan. En dag, samtidigt som hon blir mobbad av nåra andra tjejer, känner hon en skarp smärta i handen. Senare lär Rin att hon är en ättling till den gamla Hiruko klanen, vars medlemmar är mutanter, begåvad med superkrafter. Strax efter hon lärt sig det här, av hennes föräldrar blir hennes föräldrar dödade och hennes föräldrar dödade av anti-Hiruko soldater. Rin flyr med sitt liv i behåll. Efter att ha dödat en hel shoppingdistrikt av ett misstag och sorg-drivet vrede möter Rin Rei (Yuko Takayama), en annan mutant. Rei introducerar Rin till en liten skum grupp av mutant rebeller ledda av en transvestit samuraj som heter Kisaragi (Tak Sakaguchi), som har bestämt sig för att återställa Hiruko klanens plats i världen.
Jag: vet att det är lite idiotiskt att sätta upp den här när den får så lite poäng och egentligen skulle den få 0 men det fick ett poäng för att den var lite roligt.... jag tycker faktiskt att den är helt meningslös och ur trist, dålig gjord och dålig handling. Den skulle varit as bra om dom inte hade sabbat det som sagt så siktat dom mot molnen och landat plat på ansiktet med en smäll efter att inte kommit upp ens en halv meter.
Trailer:
Bilder:

 
yey japans flaga :P

ha en trevlig kväll!
//mvh. Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar