2011-12-04

Anime/Manga 2.


Namn: Fullmetal Alchemist
Kan läsa Här!
Kan se Här!
Mangaka: Arakawa Hiromu
Status: Slut
Kapitel: 108
Genre: Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Shounen, Supernatural och Tragedy.
Betyg: 5/5
Handling: En alkemistisk transmutation går fel och Edward Elric förlorar sin högra arm och sitt vänstra ben, och hans bror Alphonse förlorade hela sin kropp och slutar som en själ i en tom rustning.

Utrustad med mekaniska armar och ben, blir Edward en statlig alkemist av militären och börjar en lång resa över hela nationen av Amestris tillsammans med sin bror, för att försöka återställa sina kroppar till sin ursprungliga form genom att hitta de så kallade vises sten, som sägs ge en alkemist förmågan att bortse från lagen som säger för attman måste göra glus(t.ex.) så måste man ha kol men med de vises sten kan det göra guld utav ingenting rakt ut ur tomma luften.

Först hade Elric bröderna ett mål i sikte, men under resans gång finner de sig kämpa för något som är mycket, mycket större än de någonsin kunnat föreställa sig.

Jag: ÄLSKAR DEN!!! Den är så himla, underbart bra ! man kan inte,och vill inte sluta läsa! Den är ett måste bland alla mästen att läsa! Den är väldigt hemsk och sorlig men den är också väldigt rolig samtidigt som den är väldigt alvarlig ;)
OP & ED:
Trailer:
Bilder:
Scar
 


Jag måste säga att jag inte är så mycket för tatueringar men WOW! dom gjorde tatueringen som Scar har O.O
Det var allt tack ocj ajö hoppas att ni tar er tid och njuter av den!
//mvh. Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar