2011-10-26

Film 3.


Namn: Detective Dee and The Mystery of The Phantom Flame(2010)
Kan se Här!
Tid: 120 min~
Språk: Mandarin(Kinesiska)
Land: Kina
Regissör: Hark Tsui
Skådisar: Andy Lau(Filmen blir så mycket bättre med han, en underbar skådespelare! <3), Carina Lau, Li Bingbing(heh), Tony Leung Ka-fai och Deng Chao.
Betyg: 2/5
Beskrivning: 690 e.Kr., i det forntida Kina under ett av de mest välmående och dynamiska epok genom den kraftfulla Tangdynastin. Att nå sin topp i tid, skröt Tang av högsta befolkningen och bredaste gränser bland alla nationer. Grannländerna bugade till Kinas kejsare, och europeiska ministrar reste tusentals mil för att besöka denna stora rike för handel och kulturellt utbyte, och det var också under denna tid var kejsarinnan Wu, den första och enda kvinnliga kejsaren som någonsin styra Kina, förbereder sig för att officiellt tillkännage sin plats i tron.
Jag: Förklaringen är inte det jag tycker är dålig utan den är snarare bra men det är filmen som är hyfsta dåligoch att dom dödade 2/3 av mina favorit personer i filmen >:( den har en bra grund men så misslyckades dom totalt med filmen! Dom missade också stora saker, filmen fick luckor, man han inte lära känna personerna i filmen och man fick inte heller nån chans att fatta någonting förrens effter en halvtimme då det kommit fler saker man måste komma på, man kände inte igen sig som i många andra filmer och det var dålig animering! Fast.... Andy Lau var med så det var väll värt att se den.... underbar skådespelare! ;)
Trailer:
Bilder:

YEY! :D


Jag vet att det blev lite skumt att 4 filmen kommer förre tredje men nu råkade det bli så.....
//mvh. Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar